Industrialfreezing.com

Leverancier van gebruikte vriesapparatuur

4.8
5/5

98 beoordelingen

Over Industrial Freezing

Industrialfreezing is een dynamische en internationaal opererende organisatie die gedreven wordt door een passie voor innovatieve vriestechnologieën. Ons bedrijf biedt een uitgebreide totaaloplossing voor diverse behoeften, waaronder: het aankopen en verkopen van industriële vries- en koelapparatuur, het demonteren, reviseren en installeren van deze apparatuur, en het verzorgen van logistieke processen.

Gevestigd in Nederland, werken we nauw samen met voedselproducenten over de hele wereld om hun vriesbehoeften te ondersteunen en te vervullen.

Geleverde diensten

  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Linkbuilding

De samenwerking

We hebben met Industrial Freezing samengewerkt om hun internationale SEO-strategie te optimaliseren. Met het oog op hun wereldwijde aanwezigheid hebben we een grondige keywordanalyse uitgevoerd om de doelgroep nauwkeurig te identificeren. Vervolgens zijn we overgegaan tot internationale linkbuilding om hun online vindbaarheid in het buitenland te verbeteren.

Deze strategische aanpak heeft Industrial Freezing geholpen om hun grenzen te verleggen en hun wereldwijde bereik te vergroten.

Resultaat

Met een toename van 32% in organisch verkeer hebben we niet alleen hun zichtbaarheid vergroot, maar ook hogere posities verworven voor belangrijke zoekwoorden, zowel in Nederland als in Engeland. Deze vooruitgang werd ondersteund door een significante stijging van zowel de pagina- als de domein autoriteit, waardoor hun online geloofwaardigheid versterkt werd.

Het meest opmerkelijke resultaat was echter de toename van conversies en informatieaanvragen via hun eigen website, wat aantoont dat onze strategie niet alleen heeft geleid tot meer verkeer, maar ook tot waardevolle interacties met potentiële klanten.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Google Ads
  • Lokale SEO
  • Webdesign
  • WordPress hack oplossen
expertise
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven