Op het juiste moment de juiste boodschap

4.8
5/5

98 beoordelingen

Wil jij direct zichtbaar zijn in Google?

Wil je bovenaan in de zoekresultaten van Google staan? Dat kan met Google Ads. Dit zijn tekst- of beeldadvertenties die worden weergegeven als iemand op jouw keywords zoekt. Google Ads biedt veel voordelen voor bedrijven. Zo kan je gericht jouw doelgroep benaderen door te filteren op leeftijd, locatie en nog veel meer. Je bepaalt zelf op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden.

Drijfveer Media kan jouw Google Ads beheren en creëren. Zo heb je er geen omkijken naar en kan je je richten op jouw kernactiviteiten.

Wat is Google Ads?

Google Ads is een van de populairste advertentiemethoden. Zodra een bezoeker een zoekopdracht bij Google intikt, worden er kleine tekstadvertenties weergegeven. Bedrijven betalen pas zodra er op de advertentie wordt geklikt. Tegenwoordig worden advertenties ook weergegeven op websites die aangesloten zijn bij Google, zoals YouTube. Naast tekstadvertenties kan je ook door middel van beeldadvertenties adverteren.

Voordelen van Google Ads

Met Ads kan je direct jouw doelgroep benaderen via advertenties die worden weergegeven in de zoekmachine van Google en op websites die aangesloten zijn bij Google AdSense. Het voordeel is dat je heel gericht relevante bezoekers naar je website haalt, omdat zij zoeken op woorden die goed aansluiten bij jouw bedrijf.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Waarom uitbesteden?

Het aanmaken en bijhouden van een Google Ads campagne vereist kennis en ervaring. Wanneer je voor het eerst een campagne aanmaakt, zal je merken dat het een hoop geld kan kosten als je de campagne niet goed opzet. Het is de kunst om zo veel mogelijk rendement uit elke geïnvesteerde euro te halen door de advertenties precies af te stemmen op jouw doelgroep. Dankzij de jarenlange ervaring van onze online specialisten kunnen wij campagnes maken waarmee je het maximale uit jouw investering haalt.

 1. De mogelijkheid om direct bovenaan te komen
 2. Je betaalt per klik, dus alleen voor echte bezoekers
 3. Bepaal zelf op welke zoekwoorden je gevonden wordt
 4. Stel je eigen budget in. Hierdoor betaal je nooit te veel
 5. Gericht adverteren op locatie, leeftijd en meer
 6. Het rendement van jouw investering is uitstekend meetbaar

Hier zijn we ook goed in...

 • Linkbuilding
 • Copywriting
 • Zoekmachine-optimalisatie
 • Leadgeneratie
 • Lokale SEO
 • Webdesign
 • WordPress hack oplossen
expertise
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven