Vergroot je vindbaarheid en zet aan tot actie

4.8
5/5

98 beoordelingen

Met goede webteksten zet je de eerste stap naar meer omzet

Zoek je een tekstschrijver voor het schrijven, vertalen of verbeteren van teksten? Wij hebben een schaalbaar team van tekstschrijvers, zodat we je kunnen helpen met allerlei teksten: van advertorial tot unieke productbeschrijvingen voor je webshop. Onze tekstschrijver informeert je graag over de mogelijkheden voor je website en eventueel onbenutte kansen.

Ook als je wilt dat er eens kritisch naar bestaande teksten gekeken wordt, kan je een beroep op ons doen. Wij helpen je met geoptimaliseerde teksten voor zoekmachines en geven tips om je op de beste manier te profileren op sociale media.

Wat typeert een goede tekstschrijver?

Een goede tekstschrijver haalt meer uit je website. Goede teksten zijn onderdeel van onze specialiteit online marketing. Goede teksten zetten een websitebezoeker aan tot nadenken, verleiden, beslissen, delen én kopen. Correcte teksten vergroten bovendien de geloofwaardigheid van je organisatie. Met wervende webteksten en verleidelijke headlines zorgen onze tekstschrijvers dat bezoekers contact opnemen en jouw product of dienst sneller kopen.

Wat kunnen wij voor je doen?

Een wervende tekst is essentieel. Daarnaast is het een gemiste kans als de teksten op je website niet geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google. Voor iedere sector zijn er een aantal zogenoemde keywords waar het meest op gezocht wordt in de betreffende branche. De kunst is om deze keywords zo in de tekst te integreren dat jouw website boven komt drijven in een zoekmachine. Als men op deze woorden zoekt, scoor je hoog.

Een loodgieter in Groningen heeft er bijvoorbeeld behoefte aan om gevonden te worden op het woord loodgieter in combinatie met Groningen. Dit voorbeeld kan je invullen voor alle branches en sectoren. Wil je weten welke keywords voor jou van belang zijn? Neem dan contact op met onze SEO-specialisten. Binnen vijf minuten hebben wij dit voor je uitgezocht.

Voor al jouw teksten

Met SEO-geoptimaliseerde, converterende webteksten zet je de eerste stap naar meer omzet. Daar hoeft het niet bij te blijven. Er zijn tal van tekstuele uitingen die jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Een goed opgesteld persbericht kan je bijvoorbeeld veel publiciteit opleveren. Bovendien zijn online geplaatste persberichten met hierin een link naar je website erg goed voor jouw positie in zoekmachines.

Om het contact met jouw doelgroep te behouden zijn nieuwsbrieven cruciaal. Met een effectieve nieuwsbrief en blog bouw je een band op met bestaande klanten en andere lezers. Een nieuwsbrief geeft tips en informatie en biedt oplossingen. Wij nemen jou het werk uit handen.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • WordPress hack oplossen
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • Webdesign
expertise
Puck-team

Puck van der Meulen

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven