Wij helpen je graag met een nieuwe website

4.8
5/5

98 beoordelingen

Wij zijn WordPress-specialisten

Sinds 2011 is Drijfveer Media een professioneel en enthousiast webdesignbureau voor elk bedrijf dat een goed vindbare website wil laten maken. Wil je een website laten maken door ervaren professionals? Wij ontwikkelen moderne websites voor allerlei verschillende toepassingen. Binnen Drijfveer Media werken meerdere WordPress-specialisten die jouw website maken en/of verbeteren.

Naast een gebruiksvriendelijke indeling en een frisse uitstraling letten wij goed op de factoren voor zoekmachine-optimalisatie, waardoor je gelijk goed vindbaar bent.

Wat is WordPress?

WordPress is een websitesysteem wat tegenwoordig erg populair is. Beginners en experts maken gebruik van WordPress vanwege de gebruiksvriendelijke interface. Zodra het is ontworpen, kan je de inhoud zelf makkelijk aanpassen en onderhouden. Hierdoor is WordPress uitgegroeid tot het meest gebruikte CMS-systeem. WordPress kan gebruikt worden voor allerlei websites, van blogs tot webwinkels. WordPress is een gratis, veilig en snel CMS-systeem met talloze mogelijkheden.

Je wilt hoger in Google komen

Om je doelgroep effectief te bereiken, is het cruciaal om hoog te scoren in Google wanneer ze specifieke zoekwoorden invoeren. Om jouw website bovenaan de zoekresultaten te laten verschijnen, is zoekmachine-optimalisatie noodzakelijk.

Het behalen van een hoge positie in Google is essentieel. Je potentiële klanten zoeken dagelijks naar producten of diensten die jij aanbiedt. Als je website niet goed geoptimaliseerd is, loop je het risico deze potentiële klanten mis te lopen.

Door je website te optimaliseren, zorgen wij ervoor dat je beter vindbaar bent in Google en dus meer bezoekers ontvangt. Het draait hierbij niet alleen om een mooi ontworpen website. Externe signalen zijn ook belangrijk voor Google om te bepalen of jouw website waardevol is. Linkbuilding is hierbij een effectieve strategie, waar wij veel ervaring mee hebben.

Waarom een website laten maken?

Een online aanwezigheid is essentieel in de moderne wereld van zaken doen. Maar waarom zou je een website laten maken in plaats van zelf aan de slag te gaan? Het antwoord is simpel: professionaliteit en effectiviteit.

Voor een bedrijf is de website vaak het visitekaartje van de onderneming. Wij vinden echter dat de website veel meer kan doen voor jouw bedrijf. Wij maken daarom websites die je bezoekers informeren en overtuigen zodat je zo veel mogelijk leads genereert.

Satellietwebsites zijn websites die er op gericht zijn om je hoofdwebsite te ondersteunen op SEO-gebied en om direct leads te generen. Een voorbeeld is www.makelaar-groningen.nl. Als je een makelaar in Groningen bent, word je hierdoor sneller gevonden door potentiële klanten. Het maken van enkele satellietsites kan erg rendabel zijn als je nog niet goed gevonden wordt met je huidige website.

Tegenwoordig vind je veel informatieve websites op internet die geld verdienen met reclame-inkomsten. Heb je ook een goed idee maar niet de mogelijkheden om de website te maken? Wij zorgen dat je een website krijgt waarmee je veel bezoekers trekt.

Veel mensen houden tegenwoordig een blog bij waarop zij hun persoonlijke of zakelijke ervaringen delen met de wereld. Er zijn ook veel blogs die gericht zijn op één nicheonderwerp. WordPress biedt uitstekende mogelijkheden voor het maken van een blog. Je kunt bijvoorbeeld berichten indelen in categorieën, afbeeldingen toevoegen en nog veel meer. Het vergroot je vindbaarheid.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • WordPress hack oplossen
expertise
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven