WordPress website gehackt?

Direct hulp bij een gehackte WordPress website

4.8
5/5

98 beoordelingen

Wij verzorgen een optimale bescherming van jouw website

Elke minuut zijn er maar liefst 90.978 pogingen om WordPress-websites te hacken. Is jouw WordPress-website ook ten prooi gevallen aan deze toenemende dreiging van cyberaanvallen? Of je nu al slachtoffer bent geworden van een hack of je gewoon zorgen maakt over de beveiliging van je website, onze experts zullen je WordPress-website grondig analyseren en alle schadelijke software detecteren en verwijderen.

Met onze uitgebreide nazorg van 7 dagen kun je er zeker van zijn dat jouw website bij ons in goede handen is. We zullen niet alleen het probleem oplossen, maar ook aanvullende maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat je website in de toekomst beschermd blijft tegen potentiële bedreigingen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Als jouw WordPress-website belangrijk voor je is en een gehackte website jouw bedrijf reputatieschade of slechte bedrijfsresultaten zou opleveren, neem dan contact met ons op om de beveiliging van de website te bespreken. Er zijn veel verschillende soorten hacks gericht op WordPress, waarvan er vele hadden kunnen worden vermeden met een goed onderhoudsschema en serverbeveiliging. Als jouw site wordt gehackt zullen we je website handmatig desinfecteren, opruimen, beveiligen en 7 dagen monitoren om ervoor te zorgen dat het probleem niet opnieuw optreedt.

Wat zijn kwetsbaarheden en malware?

Malware is een zwakte of een verkeerde configuratie in een website of webapplicatiecode waarmee een aanvaller een bepaald niveau van controle over de site en mogelijk de hostingserver kan krijgen. De meeste kwetsbaarheden worden misbruikt door geautomatiseerde middelen, zoals kwetsbaarheidsscanners en botnets.

Malware, een afkorting van malicious software, wordt gebruikt om gevoelige gegevens te verzamelen, ongeautoriseerde toegang tot websites te krijgen en zelfs computers volledig over te nemen.

Hoe lang duurt het opschonen?

De tijd die nodig is om een gehackte WordPress-website op te schonen is afhankelijk van de omvang van de infectie. Sommige hacks zijn bijvoorbeeld alleen gericht op enkele losse bestanden, andere zullen rechtstreeks in de database worden geïnjecteerd waardoor het meer tijd in beslag zal gaan nemen om alle malware te verwijderen.

Een andere belangrijke factor is het aantal bestanden binnen de website, als het gaat om een relatief eenvoudige online portfolio met 5 pagina's gaat het sneller dan een WordPress-site met WooCoomerce en 5.000 producten. Onze service wordt altijd uitgevoerd door een toegewijd lid van ons team, niet door een robot of een geautomatiseerd systeem zoals je bij veel populaire beveiligingsservices aantreft.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • Webdesign
expertise
Robert-Boersma profiel

Robert Boersma

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven