Zoekmachine-optimalisatie

Wil jij hoger scoren in Google en Bing?

4.8
5/5

98 beoordelingen

Jij wilt toch ook hoog in Google staan?

Zoekmachine-optimalisatie is een overkoepelende term voor technieken die gericht zijn op het optimaliseren van websites of internetpagina's voor de vindbaarheid door zoekmachines (bijvoorbeeld Google en Bing). Met andere woorden, zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je website hoger in Google komt, jij eerder gevonden wordt en dus meer bezoekers op je website zult krijgen.

Zoekmachine-optimalisatie is erg belangrijk wanneer jij met jouw website hoger in de organische zoekresultaten van Google wilt komen. Organisch betekent in deze context dat je op een natuurlijke manier de positie verkrijgt en hierbij geen gebruikt van betaalde advertenties zoals Google Ads.

Waarom zoekmachine-optimalisatie zo belangrijk is

Verreweg de meeste Nederlandse internetgebruikers (zo'n 97%) gebruiken Google als zoekmachine. 75% daarvan klikt op een organisch resultaat. Door goede zoekmachine-optimalisatie kom je hoger in de organische resultaten van Google en komt een groter deel van de zoekers op jouw website. Het voordeel van SEO is dat het resultaat goed meetbaar is.

Wil jij ook meer uit je website halen met zoekmachine-optimalisatie? De SEO-experts van Drijfveer Media nemen je graag dit werk uit handen, zodat wij doen waar we goed in zijn.

SEO is een continu proces

Zoekmachine-optimalisatie is een langdurig traject. Het is niet zo dat je jouw website goed optimaliseert en dan achterover kan leunen. De algoritmes van Google die de positie van een website in de zoekresultaten bepalen, wijzigen continu.

Google doet jaarlijks meer dan 500 aanpassingen aan haar algoritmes! Bovendien heb je ook altijd te maken met concurrentie die boven jouw website willen komen. Het is daarom belangrijk om er bij stil te staan dat zoekmachine-optimalisatie een langere termijnstrategie is. Wij beginnen altijd bij de grootste winstpunten zodat er snel resultaat komt en ondernemingen in hun investering kunnen groeien.

Onze werkwijze

Er wordt vaak onnodig ingewikkeld gedaan over zoekmachine-optimalisatie. Wij streven ernaar om zo helder en concreet mogelijk te zijn, tik ons gerust op de vingers als we in jargon vervallen. Om alles zo helder mogelijk te maken leggen wij hieronder uit welke route wij bewandelen. Van kopje koffie tot hoog in Google.

Per mail of telefoon neem je contact met ons op. Je wil meer klussen, verkopen of aanvragen via internet binnen krijgen. Wij willen graag veel van je weten. Welke doelgroep wil je bereiken, wat zijn je verwachtingen, aan welk kanaal denk jij zelf en wat is je budget? Wij nemen alle tijd voor dit eerste kennismakingsgesprek. In dit vrijblijvende gesprek zullen wij ook aangeven wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij werken altijd op basis van 4 zoekmachine-optimalisatiepijlers.
1. Linkbuilding
2. Content management
3. Conversieoptimalisatie
4. De techniek

Wij onderzoeken met welke online marketingmiddelen wij het hoogste rendement uit jouw website kunnen halen. Is zoekmachine-optimalisatie slim of moeten we kiezen voor zoekmachine-adverteren? Hoe behalen we het snelst maar toch duurzaam resultaat. Zijn de verwachtingen realistisch? Wees gewaarschuwd, wij zijn eerlijk en direct. Wij willen geen onrealistische verwachtingen scheppen, die alleen maar voor teleurstelling zullen zorgen. We overleggen over de tijd die wij maandelijks nodig hebben om tot mooie resultaten te komen. Wij koppelen onze bevindingen terug en geven eerlijk advies en beantwoorden alle vragen die daar uit voortkomen.

Na ons advies en overleg maken wij op basis van de uitkomst een offerte op voor de zoekmachine-optimalisatie. Deze ontvang je meestal binnen een dag. Na je akkoord heb jij een team enthousiastelingen ingehuurd die zich in het zweet zullen werken om jouw online succes te vergroten.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • WordPress hack oplossen
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • Webdesign
expertise
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven