Online marketing aannemers

Dé online marketing partner van aannemers

4.8
5/5

98 beoordelingen

Wil jij beter zichtbaar zijn in Google?

We hebben in de ruim 10 jaar dat we bestaan al samengewerkt met veel aannemers, van Drachten tot Venlo. Onze ervaring in combinatie met de vakinhoudelijke kennis van de aannemers zorgden voor een winnende formule.

Door onze ervaring met online marketing voor aannemers zijn we dezelfde praktische taal gaan praten en zijn we bekend met de doelgroep en waar we die kunnen vinden. Meer klanten regelen is geen probleem. Vanzelfsprekend heeft elke aannemer eigen expertises en werkwijzen, maar er zijn ook veel overeenkomsten. Online marketing voor aannemers kun je met een gerust hart bij ons neerleggen als je graag een team betaalbare professionals zoekt!

Wat maakt online marketing voor aannemers anders

Er zijn in Nederland veel aannemers en die hebben allemaal andere expertises, kwaliteiten en werkgebieden. Daarnaast weten ze ook vaak wat ze willen met online marketing. Vaak hebben ze al gewerkt met grote leadpartijen die ze leads beloven. Maar dat die leads de hoofdprijs kosten en ook nog gedeeld wordt met 5 concurrenten, waardoor ze moeten prijsvechten, wordt niet verteld.

Deze ervaringen maakt aannemers wat achterdochtig als we ze spreken. We willen dan graag laten zien hoe waardevol online marketing voor aannemers kan zijn!

Als je je doelgroep wil bereiken om bouwaanvragen te krijgen, dan is het eerste wat je nodig hebt een goede website. Een website die vertrouwen uitstraalt en bezoekers aanzet om te bellen of contactgegevens achter te laten. Wij kunnen een overtuigende website voor aannemers maken. Dat hebben we al zeker 100 keer gedaan. Vanzelfsprekend gebruiken we alle ervaring die we met die bouwen en beheren sites hebben opgedaan voor jouw website. Onze prijs start al bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen.

Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op aannemer "vul plaats in"? Nee? Dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben zul je de website snel zien stijgen en het aantal bouwleads zien toenemen.

Wil jij naast de duurzame SEO-weg morgen al de eerste nieuwe klanten hebben? Dan is Google Ads heel effectief. Met Google Ads voor aannemers kun je bijna direct starten met klanten werven. En als je alle agenda's vol hebt, zet je de Google Ads campagne gewoon uit. Onze Google Ads professionals helpen je hier graag mee.

Heb jij al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt. Maar ook waardevol, zeker voor aannemers.

We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • Webdesign
expertise
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven