Online marketing accountants

Dé online marketing partner van accountants

4.8
5/5

98 beoordelingen

Wil jij beter zichtbaar zijn in Google?

Wij werken al jaren succesvol samen met accountants van Delfzijl tot Kerkrade. Van linkbuilding, Google Ads en contentmarketing tot webdesign. Het mooie van onze ervaring is dat wij nu niet meer hoeven te zoeken naar wat werkt.

Dat weten we door jarenlange ervaring al behoorlijk goed. Natuurlijk kent elke regio haar eigen uitdagingen, maar we kunnen snel en effectief van start voor elke accountant die een doortastende no-nonsense partner zoekt voor online marketing.

Wat maakt online marketing voor accountants anders

Accountants lopen voorop als het aankomt op nieuwe ontwikkelingen. Inspringen op veranderingen zit in het bloed. Dat kan ook niet anders, want bijvoorbeeld belastingregels en financiële producten veranderen continu, op de hoogte blijven is een must. Hoewel klanten van accountants nog vaak via mond-tot-mondreclame binnenkomen, kan internet als klantenwerver niet meer overgeslagen worden.

Het is bij online marketing voor accountants belangrijk om te beseffen dat het draait om vertrouwen. Een klant geeft immers complete inzage in de zakelijke financiën. Vertrouwen winnen is dan ook één van de hoofdelementen in een online campagne.

Online marketing begint bij een goede website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen wij die graag voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen. We hebben eerder sites gebouwd voor accountants.

Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op accountant "vul plaats in"? Nee? Dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben zal je de website snel zien stijgen.

Wil jij niet alleen organisch hoog in Google komen maar ook adverteren zodat je helemaal bovenaan staat? Hier hebben wij bij accountants ervaring mee. We weten welke clicks duur zijn en wat goedkopere zoekwoorden zijn.

Heb jij al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt. Maar ook waardevol.

Wij doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden wij ook leuk!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • Webdesign
expertise
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven