Online marketing advocaten

Dé online marketing partner van advocaten

4.8
5/5

98 beoordelingen

Wil jij beter zichtbaar zijn in Google?

We doen al jaren, met succes, de online marketing voor advocaten. De advocatuur is een speciale branche en goede online marketing voor advocaten vraagt ervaring.

Wat wij vooral veel gedaan hebben voor advocaten is linkbuilding, SEA en webdesign. Het mooie van onze ervaring is dat we nu niet meer hoeven te zoeken naar wat werkt, dat weten we door onze ervaring al behoorlijk goed. Dat maakt ons niet alleen geschikter als online marketingbureau voor de advocatuur, maar ook voordeliger. We kunnen snel van start en hebben geen leergeld nodig.

Wat maakt online marketing voor advocaten anders?

Als iemand een advocaat nodig heeft dan gaat de zoeker eerst naar Google. Wat ze daar te zien krijgen bepaalt in grote mate met wie ze contact opnemen. Daarbij wordt meestal heel kritisch gekeken naar reviews. Dat komt omdat mensen een vorm van zekerheid zoeken voor ze in contact opnemen.

Bovendien is het voor een heleboel advocaten niet interessant om hoog in Google te staan op de term(en) "advocaat" of "advocaat in Utrecht." De advocatuur kent veel specialismen. Een letselschade advocaat heeft er niets aan als iemand die een advocaat auteursrecht zoekt contact opneemt. Online marketing voor specialistische termen is minder uitdagend dan het voor generiekere juridische termen zou zijn.

Online marketing begint bij een goede website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen we die graag voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen. We hebben eerder websites gebouwd voor advocaten.

Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op "advocaat i.c.m. plaats"? Nee? Dan optimaliseren we jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als we de SEO gedaan hebben zul je de website snel zien stijgen.

Wil je niet alleen organisch hoog in Google komen maar ook adverteren zodat je helemaal bovenaan staat? Hier hebben wij bij juridische organisaties ervaring mee. We weten welke kliks duur zijn en wat onontdekte goedkopere keywords zijn.

Heb jij al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt.

Wij doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden wij ook leuk!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • Webdesign
expertise
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven