Online marketing boekhouders

Dé online marketing partner van boekhouders

4.8
5/5

98 beoordelingen

Wil jij beter zichtbaar zijn in Google?

We werken al jaren succesvol samen met boekhouders van Maastricht tot Schiermonnikoog. In goed overleg kiezen we een aanpak en gaan we van start. Van linkbuilding, Google Ads en contentmarketing tot webdesign. Het mooie van onze ervaring is dat we nu niet meer hoeven te zoeken naar wat werkt, dat weten we door jarenlange ervaring al behoorlijk goed.

Natuurlijk kent elke regio haar eigen uitdagingen, maar we kunnen snel schakelen en effectief van start voor elke boekhouder die een doortastende no-nonsense partner zoekt voor online marketing.

Wat maakt online marketing voor boekhouders anders?

Boekhouders lopen voorop als het aankomt op nieuwe ontwikkelingen. Zo waren ze er ook snel bij toen Internet groot werd. Inspringen op veranderingen zit in het bloed. Dat kan ook niet anders, want bijvoorbeeld belastingregels veranderen continu, op de hoogte blijven is een must. Hoewel boekhoudklanten nog vaak via mond-tot-mondreclame binnenkomen, kan internet als klantenwerver niet meer overgeslagen worden.

Het is bij online marketing voor boekhouders belangrijk om te beseffen dat het draait om vertrouwen. Een klant geeft immers complete inzage in de persoonlijke of zakelijke financiën.

Online marketing begint bij een goede website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen we die graag voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen. We hebben eerder websites gebouwd voor boekhouders.

Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op "boekhouder i.c.m. plaats"? Nee? Dan optimaliseren we jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als we de SEO gedaan hebben zul je de website snel zien stijgen.

Wil je niet alleen organisch hoog in Google komen maar ook adverteren zodat je helemaal bovenaan staat? Hier hebben wij bij boekhouders ervaring mee. We weten welke kliks duur zijn en wat onontdekte goedkopere keywords zijn.

Heb jij al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt.

We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • Webdesign
expertise
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven