Online marketing makelaars

Dé online marketing partner van makelaars

4.8
5/5

98 beoordelingen

Wil jij beter zichtbaar zijn in Google?

We werken al sinds onze oprichting succesvol samen met makelaars van Vlissingen tot Delfzijl. Van linkbuilding, Google Ads en social media beheer tot webdesign. Het mooie van onze ervaring is dat we nu niet meer hoeven te zoeken naar wat werkt. Dat weten we door onze ervaring al behoorlijk goed.

Natuurlijk is geen regio hetzelfde, maar we kunnen snel en slagvaardig van start voor elke makelaar die behoefte heeft aan een slimme en no-nonsense online marketing partner.

Wat maakt online marketing voor makelaars anders

Makelaars bewegen zich in een lastige branche die heel weerbarstig is. Zo zit de markt op slot, zo moet er overboden worden om een huis te kopen. Een perfecte balans op de woningmarkt is er nooit lang. Die schommeling heeft ook invloed op de online marketing voor makelaars.

Als er een flink woningen tekort is en de huizenprijzen hoog zijn, is het als makelaar niet lastig om kopers te vinden. Daardoor verschuift de focus van kopers vinden naar het vinden van particulieren die hun woning juist willen verkopen. Andere doelgroep, andere online kanalen.

Online marketing begint bij een goede website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen we die graag voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen. We hebben eerder sites voor makelaars gebouwd.

Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op makelaar "vul plaats in"? Nee, dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben zul je jouw website snel zien stijgen.

Wil jij niet alleen organisch hoog in Google komen maar ook adverteren zodat je helemaal bovenaan staat? Hier hebben wij bij makelaars ervaring mee. We weten welke clicks duur zijn en wat onontdekte goedkopere zoekwoorden zijn.

Heb je al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt.

We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • Webdesign
expertise
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven