Online marketing restaurants

Dé online marketing partner van restaurants

4.8
5/5

98 beoordelingen

Wil jij beter zichtbaar zijn in Google?

We hebben met regelmaat samengewerkt met restaurants van Stadskanaal tot Vlissingen. Met linkbuilding, Google Ads, contentmarketing en webdesign maakten hebben wij bijgedragen aan hun succes. Dankzij onze ervaring zitten we snel op de juiste golflengte met een restauranteigenaar en kunnen we sneller schakelen dan andere online marketing bureaus.

Natuurlijk heeft elke regio en elke doelgroep haar eigen aanpak nodig, maar we kunnen snel en doortastend van start gaan voor elk restaurant dat online marketing in wil zetten.

Wat maakt online marketing voor restaurants anders?

Restaurants is een behoorlijk algemene term voor een onbeperkte veelzijdigheid aan horecabedrijven. En elk type restaurant zoals de bistro, brasserie, Grand Café en trattoria hebben ook onderling grote verschillen. Ieder restaurant heeft een eigen sfeer, eigen meukaart, eigen prijzen, eigen inrichting, eigen imago, etc. Online marketing voor restaurants is maatwerk.

Onze ervaring is dat een restaurant in ieder geval de recensies op orde moet hebben. Een goede naam is belangrijk en gelukkig zijn er meerdere methodes om positieve recensies te verzamelen en negatieve recensie daarbij onder te sneeuwen. Naast recensies hebben restaurants een sterk visuele website nodig waarbij de sfeer van het restaurant helder wordt weergegeven.

Online marketing begint bij een goede website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen we die graag voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen. We hebben eerder sites voor makelaars gebouwd.aAls je je doelgroep wil bereiken om zodoende meer gasten te bereiken dan is het eerste wat je nodig hebt een goede website. Een website die de sfeer van je restaurant goed weergeeft. Die je doelgroep enthousiasmeert en aanzet tot een belletje of het online reserveren van een tafel. Wij kunnen een overtuigende website voor restaurants maken. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites opknappen.

Wordt jouw website goed gevonden als men zoekt op restaurant "vul plaats in"? Nee? Dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben zul je de website snel zien stijgen en het aantal gasten zien toenemen.

Wil jij naast de duurzame SEO-weg vanavond al nieuwe gasten hebben, dan is Google Ads handig. Met Google Ads voor restaurants kun je slim omgaan omdat het direct werkt. Op dagen waarbij het niet opschiet met reserveringen zet je een campagne aan en als je volledig bezet bent zet je de Ads campagne gewoon uit. Onze Google Ads professionals helpen je hier graag mee.

Heb jij al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt. Maar ook waardevol, zeker voor restaurants.

We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • Webdesign
expertise
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven