Online marketing tandartsen

Dé online marketing partner van tandartsen

4.8
5/5

98 beoordelingen

Wil jij beter zichtbaar zijn in Google?

Elke beroepsgroep en zelfs elke onderneming heeft een online marketing aanpak op maat nodig. Dat geldt ook zeker voor (cosmetisch) tandartsen. Geen tandartsenpraktijk is hetzelfde wat betreft specialiteiten, doelgroep en locatie. Dat hebben we al vaak ervaren bij onze samenwerking met tandartsen. Het zijn de mensen die de praktijk maken.

We hebben daarom besloten ons op tandartsen te concentreren met onze online marketing. We hebben de ervaring, scherpe prijzen en een enorme dosis zin om van elke tandarts die bij ons aanklopt voor online marketing een enorm succes te maken.

Wat maakt online marketing voor tandartsen anders?

Sommige klanten vinden we leuker dan de andere. Vaak, niet altijd, is dat branche breed. En onze ervaringen met tandartsen waarvoor wij de online marketing mochten doen waren allemaal positief. De communicatie verloopt soepel, ze zijn bijzonder kritisch en willen precies weten wat we doen en hoe we het doen. Wij hebben graag kritische en nieuwsgierige klanten. Dat dwingt ons ook om ons uiterste best te doen.

Als een tandarts zich bij ons meldt omdat hij/zij net begonnen is, willen we graag de wensen weten. Wil hij/zij meer specifieke cosmetisch werk doen? Is er nog ruimte voor meer reguliere patiënten of is er de wens om de praktijk te laten groeien? Dat gaan we eerst vrijblijvend en kosteloos bespreken. Welk type klanten wil je, hoe zit het met je concurrentie, wat zijn je specialismen, etc. Hoe meer we op voorhand weten, hoe sneller we samen succes boeken.

Online marketing begint met een website. Als je nog geen goede website hebt dan bouwen we die voor je. Onze prijs start bij 550,- We kunnen ook bestaande sites "pimpen" en bijv. een agenda toevoegen. We hebben eerder sites voor tandartsen gebouwd.

Wordt jouw tandartsenpraktijk goed gevonden als men zoekt op "tandarts vul-plaats-in"? Nee, dan optimaliseren wij jouw website voor de belangrijkste zoekwoorden. Als wij de SEO gedaan hebben stijgt je website gegarandeerd in Google.

Wil jij niet alleen organisch hoog in Google komen maar ook adverteren zodat je helemaal bovenaan staat? Hier hebben wij bij kappers ervaring mee. We weten welke clicks duur zijn en wat onontdekte goedkopere zoekwoorden zijn.

Heb je al veel volgers op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn? Of wil je juist jouw doelgroep via die kanalen bereiken? Besteed dit uit. Social media is lastig als je er geen kennis van hebt.

We doen nog veel meer online werkzaamheden. Het staat je vrij om ons te bellen en eens te overleggen. Geen verplichtingen, gewoon vrijblijvend sparren. Vinden we ook leuk!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Hier zijn we ook goed in...

  • Linkbuilding
  • Copywriting
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Google Ads
  • Leadgeneratie
  • Lokale SEO
  • Webdesign
expertise
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer klanten bereiken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.
Scroll naar boven