Met een passie voor online

4.8
5/5

98 beoordelingen

Maak kennis met de drijfveertjes

Drijfveer Media is in 2011 opgericht in Groningen door Robert Boersma en Evelien Heerema. Het begon destijds met het leveren van diensten waar ZZP'ers en MKB-bedrijven vaak moeite mee hebben. Deze diensten bestonden vooral uit SEO (search engine optimization) en linkbuilding. Later is daar tekstschrijven aan toegevoegd, omdat dit goed samenging met de SEO-werkzaamheden.

Inmiddels is Drijfveer Media uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau dat jou kan helpen op alle vlakken, van concept tot uitvoering.

Robert Boersma

Robert is de drijvende kracht achter Drijfveer Media. Met een schat aan ervaring in online marketing is Robert niet alleen de eigenaar, maar ook een zeer bekwame Online Marketeer. Zijn expertise strekt zich uit over verschillende gebieden van digitale marketing, waaronder zoekmachine-optimalisatie (SEO), sociale media, contentstrategieën en meer.

Robert-Boersma profiel
Thorgall-van-Eeden profiel

Thorgall van Eeden

Thorgall staat aan het roer als Online Marketing Manager bij Drijfveer Media, waar hij zijn expertise inzet om merken naar nieuwe hoogten te leiden. Met een indrukwekkende staat van dienst als Online Marketeer brengt Thorgall jarenlange ervaring en diepgaande kennis van digitale marketingstrategieën naar de tafel.

Evelien Heerema

Evelien, mede-oprichter van Drijfveer Media, is de spil van het bedrijf, waar ze niet alleen zorgdraagt voor de administratieve taken, maar ook haar expertise in online marketing inzet. Ze is bedreven in het ontwikkelen en implementeren van effectieve marketingstrategieën, terwijl ze tegelijkertijd de operationele kant van het bedrijf beheert.

Evelien-Heerema profiel
Puck-team

Puck van der Meulen

Puck is de creatieve kracht achter de teksten bij Drijfveer Media als de copywriter van het team. Met een scherp oog voor detail en een vlotte pen, weet ze de boodschap van merken op een overtuigende en pakkende manier over te brengen. Ze combineert haar passie voor schrijven met haar kennis van online marketingstrategieën om doelgerichte en effectieve content te produceren die de aandacht trekt en resultaten oplevert voor klanten van Drijfveer Media.

Tim Oostenrijk

Tim is de linkbuilder bij Drijfveer Media, waar hij zich richt op het versterken van de online aanwezigheid van klanten door middel van linkbuilding. Met een scherp inzicht in de dynamiek van zoekmachines en een gedegen kennis van SEO-praktijken, identificeert Tim waardevolle kansen voor het bouwen van relevante en hoogwaardige links.

Tim-Oostenrijk
Odie-kantoorhondje

Odie

Odie, de vrolijke kantoorhond van Drijfveer Media, brengt een dosis vreugde en enthousiasme naar de werkvloer. Met zijn trouwe ogen en kwispelende staart is Odie altijd in de buurt om zijn collega's te begroeten en op te vrolijken. Zijn aanwezigheid zorgt voor een ontspannen sfeer en helpt stress te verminderen tijdens drukke werkdagen. Odie is meer dan alleen een harige metgezel - hij is een geliefd lid van het online marketing team.

Scroll naar boven